Du er her: Kom i gang > Kompatible sensorer

Kompatible sensorer

Få en enda bedre treningsopplevelse og en mer komplett forståelse av prestasjonene dine ved hjelp av Bluetooth® Smart-sensorer.

Polar løpesensor Bluetooth® Smart

Løpesensoren med Bluetooth® Smart passer for løpere som ønsker å forbedre løpeteknikken og resultatene sine. Den gir deg tilgang til informasjon om hastighet og distanse, enten du løper på en tredemølle eller i det mest gjørmete terreng.

• Måler hvert steg du tar for å vise løpshastighet og distanse.
  • Hjelper deg med å forbedre løpsteknikken din ved å vise løpsfrekvens og steglengde.
  • Gir deg mulighet til å utføre hopptesten.
  • Liten sensor som er lett å feste på skolissene.
  • Støtsikker og vanntett, slik at du kan legge ut på de mest krevende løpeturer.

Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart

Sykkelhastigheten kan påvirkes av mange faktorer. Syklistens kondisjon er selvsagt én av dem, men værforhold og varierende hellingsgrader i løypa kan også spille en stor rolle. Den mest avanserte måten å måle hvordan disse faktorene påvirker hastigheten din på, er med den aerodynamiske hastighetssensoren.

• Måler gjeldende, gjennomsnittlig og maksimal hastighet.
  • Spor din gjennomsnittlige hastighet for å se fremgangen din og ytelsesforbedringer.
  • Lett, men robust, og enkel å feste.

Polar tråkkfrekvensmåler Bluetooth® Smart

Den mest praktiske måten å måle sykkeløkten din på, er med vår avanserte trådløse tråkkfrekvensmåler. Den måler gjeldende tråkkfrekvens samt gjennomsnittlig og maksimal pedaltråkkfrekvens i omdreininger per minutt, slik at du kan sammenligne teknikken din i gjeldende økt mot tidligere økter.

• Forbedrer sykkelteknikken din og hjelper deg med å identifisere optimal tråkkfrekvens.
  • Med forstyrrelsesfrie tråkkfrekvensdata kan du evaluere din individuelle prestasjon.
  • Aerodynamisk utforming og lav vekt.

Polar LOOK Kéo Power

For utvikling av sykkelytelsen og -teknikken din på et høyt nivå. Systemet benytter Bluetooth® Smart-teknologi, har et svært lavt energiforbruk og er perfekt for ambisiøse syklister.

• Gir umiddelbar tilbakemelding via måling av nøyaktig kraftuttak i watt
  • Viser venstre/høyre-balanse samt nåværende og gjennomsnittlig tråkkfrekvens
  • Viser hvordan du bruker kraft mot pedalen med kraftvektorfunksjonen
  • Enkel konfigurasjon og veksling mellom sykler